Bitumen dak

Bitumen Dakbedekking

Het klassieke platte dak heeft een bitumen dakbedekking. Bitumen is waterdicht, is makkelijk te verwerken en hecht goed aan de onderlaag. Vaak worden er kiezelstenen op gelegd om water te absorberen en plassen te voorkomen. De kiezelstenen zorgen ook voor isolatie, waardoor het huis in de zomer koeler en in de winter beter geïsoleerd is. Bovendien gaat het bitumen langer mee en voorkomt u knallen op het dak bij vorst als er plassen opstaan.

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

Vervangen door duurzaam EPDM?

Overweegt u om uw bitumineuze dakbedekking door het duurzame en milieuvriendelijke EPDM te laten vervangen?

Bitumen heeft een levensduur van minder dan de helft van EPDM, EPDM heeft een bewezen levensduur van minstens 50 jaar. EPDM dakbedekking heeft dus een veel langere levensduur, is onderhoudsvrij en wordt koud verwerkt, zonder enig risico van brandgevaar.

Bekijk onze foto-reportage hoe een bitumineuze dakbedekking wordt vervangen door EPDM. U kunt ook kosten besparen door zelf het dak te slopen en met onze aanhanger zelf af te voeren.

Voor chemische installaties en tankstations is bitumen vaak verboden omdat er met open vuur gewerkt wordt. Dan is EPDM dakbedekking een mooi en onderhoudsvrij alternatief.

Om een bitumineuze dakbedekking aan te brengen of te vervangen, wordt met open vuur gewerkt en dat brengt altijd risico’s met zich mee. Om deze risico’s uit te sluiten beschikken wij over een BHV en VCA certificering voor de Veiligheid, en hebben we altijd de juiste blusmiddelen in de buurt. Wij doen aan brandpreventie en werken veilig!

U kunt er ook voor kiezen om EPDM dakbedekking aan te laten brengen, dit gebeurt zonder open vuur.

Wilt u een vrijblijvende offerte?

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

Share

Geef een reactie