Dakbedekking Test

Dit is een eenvoudige test om een nieuwe dakbedekking te selecteren aan de hand van 5 algemene vragen. Uiteraard kan hierbij geen rekening worden gehouden met uw specifieke situatie en wensen. Wilt u hier meer over weten of wilt u een uitgebreid, vrijblijvend advies?

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

Selecteer uw dakbedekking

 1. Wilt u een dakbedekking met een lange levensduur?
  Zo ja: kies EPDM dakbedekking.

  Dakbedekkingen met een lange levensduur kosten meer bij de aanschaf, maar de afschrijvingskosten per jaar zijn lager en u hoeft voor zeer lange tijd niet om te kijken naar uw dak. Bij de levensduur van EPDM (minstens 50 jaar), hoeft u waarschijnlijk de rest van uw leven uw dakbedekking niet meer te vervangen. Daarnaast is EPDM duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsvrij.
 2. Wilt u een milieuvriendelijke dakbedekking?
  Zo ja: kies Evalastic EPDM.
  Evalastic EPDM is een thermisch lasbare EPDM dakbaan met een EPDM toplaag en polyesterwapening als onderlaag. Evalastic is blijvend elastisch, onderhoudsvrij en beloopbaar. Het bevat geen bitumen, chloor of weekmakers en is ecologisch de beste keuze. Het is onderhoudsvrij en 100% recyclebaar. Overigens is gewoon EPDM door zijn lange levensduur ook milieuvriendelijk omdat er zeer lange tijd geen afval ontstaat.
 3. Wilt u een groendak, sedumdak of daktuin?
  Zo ja: kies EPDM dakbedekking.
  EPDM is wortelwerend en daardoor zeer geschikt voor sedumdaken, groendaken, daktuinen en tuinvijvers. EPDM heeft een schoon water verklaring. En bij een groendak, sedumdak of daktuin wilt u niet om de 20 jaar alles overhoop halen, EPDM heeft een levensduur van minstens 50 jaar.
 4. Wilt u een reflecterende dakbedekking voor een koel huis of kantoor?
  Zo ja: kies TPO dakbedekking.
  TPO dakbedekking is net als EPDM een rubber folie en heeft deels dezelfde voordelen zoals vlamvrije plaatsing, is wortelvast en rotvrij, UV- en ozon-bestendig, droogt niet uit, milieuvriendelijk, reflecterend (wit) en energiebesparend. Witte TPO is de meest reflecterende dakbedekking en reflecteert 90% van de zonnestraling.
  TPO combineert de duurzaamheid en soepelheid van rubbermembranen met de voordelen van een thermisch aflasbaar membraan. Het is goedkoper dan EPDM en heeft een verwachte levensduur van minstens 30 jaar.
 5. Wilt u de goedkoopste oplossing?
  Zo ja: kies een pannendak voor een hellend dak of bitumen dakbedekking voor een plat dak.
  Wij hebben ook nog 6 tips om kosten te besparen.

© Webdesign Eindhoven

Share

Geef een reactie