Pannendak

Daklekkage Eindhoven

De laatste tijd heeft het veel en heftig geregend, ook met onweer en hagel, wat tot veel daklekken heeft geleid. Wij leveren spoedhulp bij daklekkage!

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

        Een beller is sneller!

Daklekkage 24-uurs-service

Zowel voor pannendaken als platte daken met bitumen, zowel voor kleine als grote lekken. Wij werken vanuit Eindhoven, Geldrop en Veldhoven, dus in de regio Eindhoven-Veldhoven-Valkenswaard-Waalre-Geldrop-Best zijn we snel ter plaatse.

Als uw dak bij elke regenbui lekt is uw dak wellicht aan vervanging toe. Voor een plat dak raden wij onderhoudsvrije, milieuvriendelijke EPDM dakbedekking met hoge kwaliteit aan.

Een bijzonder vorm van lekkage is doorslag bij harde wind met slagregen. Dit is altijd in de buurt van metselwerk, bijvoorbeeld bij de schoorsteen, en wordt veroorzaakt doordat het lood niet tot in de spouw is aangebracht. Dan moet het lood vernieuwd worden of het metselwerk waterdicht worden gemaakt.

Als u een daklekkage zelf kunt verhelpen door bijvoorbeeld de dakgoot of waterafvoer schoon te maken, dan geven wij u graag een tip hiervoor.

Daklekkage met spoed?

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

Bij daklekkage in Eindhoven, Veldhoven, Eersel, Aalst, Waalre, Valkenswaard, Heeze, Leende, Geldrop, Mierlo, Nuenen, Best, Son en Breugel, Oirschot, Helmond of omgeving komen wij met spoed! Spoedhulp voor alle soorten daken.

Wist u dat het duurzame en onderhoudsvrije EPDM ook op hellende daken kan worden gebruikt?

Share

Geef een reactie