Dakdekker in Den Haag, Leiden

Wilt u het dak van uw woning of bedrijfspand beschermen tegen de elementen? Wilt u minder geld uitgeven aan stookkosten, dankzij een goede dakisolatie? Greven Dakbedekkingen staat klaar om u te helpen. Als professionele dakdekker in Den Haag, Leiden en De Bilt, kunnen wij uw dak voorzien van hoge kwaliteit EPDM dakbedekking. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

Dakdekker voor alle Dakbedekkingen

Er zijn veel voordelen wanneer het aankomt op het laten plaatsen van goede kwaliteit EPDM dakbedekking. Het materiaal is duurzaam, milieubewust en onderhoudsvrij. Bovendien is er geen brandgevaar tijdens de aanleg, omdat het materiaal gelijmd en koud wordt verwerkt. EPDM is verder wortelwerend, geschikt voor sedumdaken, groendaken en tuinvijvers. Ook wordt het aangelegd met 10 jaar garantie. Onze dakdekker kan een EPDM dakbedekking voor u Leiden, Den Haag of De Bilt zonder problemen aanleggen. Met onze service en vakmanschap heeft Greven Dakbedekkingen al veel klanten naar tevredenheid geholpen.

Bij Greven Dakbedekkingen bent u op de juiste plek voor:

– Hoge kwaliteit Mastersystems EPDM dakbedekkingen;
– Spoedhulp bij daklekkage;
– Milieuvriendelijk en onderhoudsvrij materiaal;
– 50 jaar bewezen levensduur;
– 10 jaar garantie op EPDM.

Schakel ons direct in

De vakmensen van Greven Dakbedekkingen staan klaar om u te helpen met het plaatsen van dakbedekking op uw woning of bedrijfspand. Wilt u een dakdekker inschakelen in De Bilt, Leiden of Den Haag?

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

Share

Geef een reactie