Zoekt u een Dakdekker in Breda?

Uw dak laten beschermen tegen de elementen en geld besparen aan stookkosten, dankzij een goede dakisolatie? Greven Dakbedekkingen helpt u graag. Als professionele dakdekker in Breda, Eindhoven, Veldhoven en omstreken voorzien wij uw dak van uitstekende kwaliteit EPDM dakbedekking.

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

Dakdekker in Breda

Profiteer meteen van uitstekende kwaliteit dakbedekking. Het gebruikte materiaal is naast duurzaam en milieubewust ook onderhoudsvrij. Verder is er geen brandgevaar tijdens de aanleg, want het materiaal wordt vlak en strak gelijmd en koud verwerkt. EPDM is wortelwerend en daardoor geschikt voor sedumdaken, tuinvijvers en groendaken. Het aangelegde materiaal heeft 10 jaar garantie. Onze dakdekker kan in Helmond, Breda of Eindhoven zonder problemen een EPDM dakbedekking voor u goed en snel aanleggen. Onze service en vakmanschap heeft ertoe geleid dat Greven Dakbedekkingen al veel klanten heeft weten te helpen.

Bij Greven Dakbedekkingen bent u op de juiste plek voor:

* Hoge kwaliteit Mastersystems EPDM dakbedekkingen;
* 50 jaar bewezen levensduur;
* Spoedhulp bij daklekkage;
* 10 jaar garantie op EPDM;
* Milieuvriendelijk en onderhoudsvrij materiaal.

Ons direct inschakelen

De professionele medewerkers van Greven Dakbedekkingen helpen u graag met het plaatsen van dakbedekking op elk dak. Zoekt u hulp van een dakdekker in Breda, Helmond of Eindhoven?

Share

Geef een reactie