Zoekt u een echte Dakdekker?

Wilt u geld besparen op stookkosten, dankzij een goede dakisolatie? Greven Dakbedekkingen helpt u graag. Als professionele dakdekker kunnen wij uw dak in onder andere Wassenaar, Rotterdam en Bussum voorzien van hoge kwaliteit EPDM dakbedekking. Aarzel niet! Neem nu contact op met Greven Dakbedekkingen om de mogelijkheden te bespreken.

Dakdekker Rotterdam

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

Onze dakdekker helpt u graag

U heeft veel voordeel wanneer het aankomt op het laten plaatsen van uitstekende kwaliteit dakbedekking. Het materiaal is namelijk onder meer duurzaam, milieubewust en onderhoudsvrij. Er is verder geen brandgevaar tijdens de aanleg, omdat het materiaal gelijmd en koud wordt verwerkt. EPDM is ook wortelwerend, geschikt voor sedumdaken, groendaken en tuinvijvers. Het wordt aangelegd met 10 jaar garantie. Onze dakdekker kan een EPDM dakbedekking voor u in bijvoorbeeld Bussum, Wassenaar en Rotterdam zonder problemen aanleggen. Dankzij onze service en vakmanschap heeft Greven Dakbedekkingen al veel tevreden klanten geholpen.

Bij Greven Dakbedekkingen bent u op de juiste plek voor:

  • Hoge kwaliteit Mastersystems EPDM dakbedekkingen;
  • 50 jaar bewezen levensduur;
  • 10 jaar garantie op EPDM;
  • Spoedhulp bij dak lekkage;
  • Milieuvriendelijk en onderhoudsvrij materiaal.

Schakel ons meteen in

De professionals van Greven Dakbedekkingen helpen u graag met het plaatsen van dakbedekking op uw huis of bedrijfspand. Wilt u een dakdekker inschakelen in Wassenaar, Bussum of Rotterdam?

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

 

Share

Geef een reactie