Dakdekker in Tilburg of Waalre

Wilt u het dak van uw woning of bedrijfspand beschermen tegen weer en wind? Wilt u geld besparen op stookkosten door een goede dakisolatie? Neem dan contact op met Greven Dakbedekkingen. Als professionele dakdekker in Tilburg, Oegstgeest en Waalre kunnen wij uw dak voorzien van een hoge kwaliteit EPDM dakbedekking.

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

Een ervaren dakdekker in Tilburg

Er zijn veel voordelen met betrekking tot het laten plaatsen van goede kwaliteit dakbedekking. Zo is het materiaal duurzaam, milieubewust en onderhoudsvrij. Daarbij is er geen brandgevaar tijdens de aanleg, omdat het materiaal gelijmd en koud wordt verwerkt. Bovendien is EPDM wortelwerend, geschikt voor sedumdaken, groendaken en tuinvijvers. Ook komt het met 10 jaar garantie. Onze dakdekker kan een EPDM dakbedekking voor u in Oegstgeest, Waalre of Tilburg zonder problemen aanleggen. Dankzij de service en het vakmanschap van Greven Dakbedekkingen hebben wij al veel klanten naar tevredenheid geholpen.

Bij Greven Dakbedekkingen bent u op de juiste plek voor:

– Hoge kwaliteit Mastersystems EPDM dakbedekkingen;

– Milieuvriendelijk en onderhoudsvrij materiaal;

– 50 jaar bewezen levensduur;

– 10 jaar garantie op EPDM;

– Spoedhulp bij daklekkage.

Schakel ons nu in

De vakmensen van Greven Dakbedekkingen staan klaar om u te helpen met het plaatsen van dakbedekking op uw woning of bedrijfspand. Zoekt u een dakdekker in Tilburg, Waalre of Oegstgeest?

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

 

Share

Geef een reactie