Dakdekker in Westland

Laat uw dakbedekking professioneel plaatsen! Geld besparen op stookkosten, dankzij een goede dakisolatie? Greven Dakbedekkingen biedt u de oplossing. Als professionele dakdekker in Westland, Amstelveen en Den Bosch leggen wij graag hoge kwaliteit EPDM dakbedekking. Neem contact op met Greven Dakbedekkingen om de mogelijkheden te bespreken.

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

Ervaar het voordeel van het laten plaatsen van uitstekende kwaliteit dakbedekking. Het materiaal is namelijk niet alleen duurzaam, milieubewust en onderhoudsvrij. Ook is er geen brandgevaar tijdens de aanleg, omdat het materiaal gelijmd en koud wordt verwerkt. EPDM is daarnaast wortelwerend, geschikt voor sedumdaken, tuinvijvers en groendaken. Het materiaal wordt door ons aangelegd met 10 jaar garantie. Met onze service en vakmanschap heeft Greven Dakbedekkingen al veel tevreden klanten weten te helpen.

Bij Greven Dakbedekkingen bent u op de juiste plek voor:

– Hoge kwaliteit Mastersystems EPDM dakbedekkingen;

– Spoedhulp bij daklekkage;

– 10 jaar garantie op EPDM;

– Milieuvriendelijk en onderhoudsvrij materiaal;

– 50 jaar bewezen levensduur.

Dakdekker in Westland

De professionals van Greven Dakbedekkingen staan klaar om u te helpen met het plaatsen van dakbedekking op elk dak. Zoekt u een dakdekker in Westland?

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

Wij plaatsen EPDM dakbedekking, witte reflecterende TPO dakbedekking, de klassieke bitumen dakbedekking, dakpannen en lossen daklekkage op. Met witte, reflecterende dakbedekking kunt u uw huis of kantoor koel houden en het rendement van uw zonnepanelen verhogen. U kunt bij ons terecht voor alle dakwerkzaamheden incl. schoorsteen-renovatie en dakisolatie.

 

Share

Geef een reactie