EPDM folie voor de beste prijs

Uw dak laten beschermen tegen de elementen en geld besparen aan stookkosten, met behulp van een goede dakisolatie? Greven Dakbedekkingen helpt u graag. Als professionele dakdekker voorzien wij uw dak graag van uitstekende kwaliteit EPDM dakbedekking voor een scherpe prijs. U kunt contact opnemen met Greven Dakbedekkingen om direct de mogelijkheden van EPDM folie te bespreken:

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

EPDM folie prijs checken?

Profiteer van onze uitstekende kwaliteit dakbedekking. Onze EPDM folie is naast duurzaam en milieubewust ook onderhoudsvrij. Verder is er geen brandgevaar tijdens het aanleggen, want het materiaal wordt gelijmd en koud verwerkt. EPDM is wortelwerend en daardoor geschikt voor sedumdaken, tuinvijvers en groendaken. Het aangelegde materiaal heeft 10 jaar garantie. Onze dakdekker kan zonder problemen en voor een scherpe prijs een EPDM dakbedekking aanleggen. De service en vakmanschap van ons bedrijf staan al bij veel mensen bekend.

Als u uw dak laat vernieuwen, kunt u ook overwegen om meteen dakisolatie te laten aanbrengen. Daarmee bespaart u in de winter stookkosten en in de zomer blijft uw huis koeler! En de lage BTW van 6% geldt nu nog voor arbeidskosten bij dakisolatie van huizen van minstens 2 jaar oud, per 1 januari 2019 wordt dit verhoogd naar 9%.

Bij Greven Dakbedekkingen bent u op de juiste plek voor:

– Hoge kwaliteit Mastersystems EPDM dakbedekkingen;

– 10 jaar garantie op EPDM;

– Milieuvriendelijk en onderhoudsvrij materiaal;

– 50 jaar bewezen levensduur;

– Spoedhulp bij daklekkage.

Onze hulp inschakelen

De professionele medewerkers van Greven Dakbedekkingen staan klaar om u te helpen met het plaatsen van EPDM dakbedekking. Zoekt u voor een nette prijs de professionele aanleg van EPDM folie?

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

 

Share

Geef een reactie