Evalastic

Evalastic Dakbedekking

Evalastic EPDM is ecologisch de beste keuze: het heeft géén onderhoud nodig en is 100% recyclebaar. Het is blijvend elastisch en beloopbaar. Het bevat geen bitumen, chloor of weekmakers.

Dankzij de lange levensduur is Evalastic EPDM een milieuvriendelijke oplossing voor uw dak. Externe studiebureaus hebben vastgesteld dat het een verwachte levensduur heeft van minstens 50 jaar!

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

Evalastic

Is verkrijgbaar in de kleuren zwart en licht grijs. Het is een thermisch lasbare EPDM dakbedekking met een EPDM-rubber toplaag en polyesterwapening als onderlaag. De dikte van de EPDM toplaag is 1,2 mm en het is in de kern grijs gekleurd. De dikte van de onderlaag is 1 mm.

De “interne soepelheid” van het materiaal garandeert de hoogwaardige duurzame eigenschappen, ook onder extreme weersomstandigheden. Dankzij de elastische eigenschappen weerstaan deze EPDM-folies probleemloos extreme temperatuurschommelingen: ze werken perfect tussen -40°C en +100°C.  Evalastic is 100 % bestendig tegen UV-straling en zure regen. De brandveilige verwerking is altijd een pluspunt, zeker voor chemische bedrijven of tankstations. Er zijn geen lasverbindingen met hete lucht en geen open vuur nodig.

 

Share

Geef een reactie