Foto’s Firestone EPDM

Firestone EPDM dakbedekking is licht van gewicht en wordt gelegd uit grote membramen (EPDM rollen). Naast het voordeel dat er geen open vuur aan te pas komt heeft het ook nog eens een levensduurverwachting van minimaal 50 jaar. Doordat er gebruik wordt gemaakt van grote EPDM membranen tot 6,10 meter breed is de kans op lekkages nihil.

EPDM is een synthetische rubber folie: onderhoudsvrij, milieuvriendelijk, wortelwerend, geschikt voor groendaken, daktuinen en tuinvijvers, en EPDM dakbedekking gaat bewezen 50 jaar mee. Volgens een onderzoek van SKZ in Duitsland is de verwachte levensduur 70 jaar. Wij geven 10 jaar garantie op EPDM Dakbedekking.

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

Duurzame Dakbedekking

EPDM is één van de duurzaamste dakbedekkingen van dit moment, met een A1 milieuklasse certificaat. EPDM heeft een dampdrukverdelende onderlaag. De productie voldoet aan de ISO-14001 norm. Tests bij Eurofins in België hebben laten zien dat regenwater zuiver blijft op EPDM. Met deze schoon water verklaring is EPDM bijvoorbeeld ook geschikt voor tuinvijvers of regenopvang.

EPDM dakbedekking wordt gelijmd, zonder enig brandgevaar: zie EPDM Foto’s Dak Vervanging en is zowel voor platte daken als voor hellende daken zeer geschikt. U kunt kiezen tussen witte, reflecterende EPDM folie en zwarte EPDM folie. Een goed en goedkoper alternatief voor witte EPDM is TPO dakbedekking.

Share

Geef een reactie