Wilt u geld besparen?

  ♥ €Wij hebben 6 tips: zo kunt u geld besparen op uw nieuwe dak.

  • Zelf doen: Als u zelf uw dak wilt slopen en het afval afvoeren, kunt u geld besparen. Wij kunnen u als klant hiervoor gratis een aanhangwagen lenen.
  • Als u uw dak laat vernieuwen samen met uw buurman dan krijgt u korting van ons. Wij kunnen dan immers 2 klussen in 1 keer afwerken. Als uw dak aan vernieuwing toe is, is dat van uw buurman dat vaak ook.
  • EPDM dakbedekking is duurder, maar duurzaam, gaat minstens 50 jaar mee en is onderhoudsvrij. Een bitumen dakbedekking heeft een levensduur van minder dan de helft van EPDM. Op de lange duur bespaart u dus kosten met EPDM, het is duurzaam en beter voor het milieu.

Wilt u een vrijblijvende offerte?

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

 

Dakisolatie voor zomer en winter

  • Met dakisolatie kunt u flink geld besparen op uw stookkosten doordat de warmte niet langer voor een groot gedeelte verloren gaat via het dak. En in de zomer blijft het koeler in huis. Op de arbeidskosten voor isolatie van woningen ouder dan 2 jaar zit slechts 6% BTW, dat maakt het nog interessanter. De regering verhoogt dit lage BTW-tarief per 1 januari 2019 naar 9%, dus enige haast is gepast.
  • Als u een airco heeft, kunt u geld besparen met een witte, reflecterende EPDM of TPO dakbedekking. Met witte TPO dakbedekking heeft u als grote voordeel dat 90% van de zonnestraling wordt gereflecteerd, hetgeen kan resulteren in tot 30% lagere energiekosten bij een airco.
  • Verder hebben wij scherpe tarieven, bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte!

Heeft u nog vragen?

  Stuur een bericht !   Bel ons op 040 2484 688 !

Share

One thought on “Wilt u geld besparen?”

  1. Wij mochten van dhr. Greven zijn aanhanger lenen om zelf het afval van het gesloopte dak af te voeren, dat scheelde ons 200 euro. Bedankt voor deze tip van Greven!

Geef een reactie