Dakbedekkingen veiligheid

Dakbedekkingen Veiligheid en Kwaliteit

Greven Dakbedekkingen heeft kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Een EPDM dak wordt gelijmd en er is geen open vuur nodig, bij een bitumineus dak wel.

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

Dakbedekkingen Veiligheid

Werken met open vuur brengt altijd risico’s met zich mee. Om deze risico’s uit te sluiten beschikken wij over een BHV en VCA certificering (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers). Wij hebben altijd de juiste blusmiddelen mee op het dak. Wij doen aan brandpreventie en werken veilig!

Wij hanteren strikte voorwaarden met betrekking tot valbeveiliging en dakrandbeveiliging. Door scherp toezicht te houden op een correcte werkwijze en het mijden van risico’s is Greven Dakbedekkingen een zekere factor in een risicovolle branche.

Dakbedekkingen Kwaliteit

Wij werken enkel met gekeurde materialen. Wij geven dan ook 10 jaar garantie op al het door ons geleverde en aangebrachte materiaal! De kwaliteit van EPDM dakbedekking is zo goed dat het onderhoudsvrij is, voor details zie EPDM Dakbedekking.

Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan, ook voor pannendak, daklekkage, schoorsteen onderhoud en dakgoot reparatie.

Wij zijn gespecialiseerd in platte daken en Mastersystems EPDM daken. Wij gebruiken Mastersystems EPDM, een synthetisch rubber, onderhoudsvrij, milieuvriendelijk, ook geschikt voor groendaken en tuinvijvers en gaat bewezen 50 jaar mee. EPDM wordt koud verwerkt, zonder enig brandgevaar, zie ook de EPDM foto show.

Share

Geef een reactie