Dakdekker Eindhoven

Dakwerk is Vakwerk

Greven Dakbedekkingen is dé specialist als het gaat om EPDM dakbedekking. Wij gebruiken Mastersystems EPDM, een synthetisch rubber, onderhoudsvrij, milieuvriendelijk, wortelwerend en ook geschikt voor groen-daken, daktuinen en tuinvijvers, en gaat minstens 50 jaar mee. EPDM wordt gelijmd, zonder enig brandgevaar.

  Stuur een bericht !   Bel 040 2484 688 !

Verschillende Soorten Dakbedekkingen

EPDM dakbedekking is wortelwerend en daardoor zeer geschikt voor groen-daken, daktuinen en tuinvijvers. EPDM wordt gelijmd en koud verwerkt, zonder enig brandgevaar. EPDM is een groene, duurzame dakbedekking met schoon-water verklaring. EPDM is zowel voor platte daken als voor hellende daken zeer geschikt.

EPDM is er in wit en zwart. De witte, reflecterende EPDM heet Master-Reflect EPDM, reflecteert tot 75% van de zonnestraling en zorgt in de zomer voor een koel huis.

Daarnaast leggen wij ook bitumen dakbedekking, TPO dakbedekking (de meest reflecterende dakbedekking), Resitrix (de meest robuuste dakbedekking), Evalastic, pannendak of rubber dakleien en lossen daklekkage op.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de branche biedt Greven Dakbedekkingen u de zekerheid dat u zaken doet met een betrouwbaar en kundig bedrijf. Voor zowel bedrijf als particulier hanteren wij scherpe en zeer concurrerende tarieven.

Wij werken uitsluitend met uitstekend opgeleide medewerkers. Daarnaast zijn wij BHV en VCA gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan alle voorgeschreven veiligheidseisen. Greven Dakbedekkingen garandeert de kwaliteit van het afgeleverde werk door een garantie van 10 jaar op alle door ons geleverde en aangebrachte materialen! Wij werken daarom uitsluitend met de beste kwaliteitsmaterialen. Want, zoals we bij Greven Dakbedekkingen altijd zeggen:

DAKWERK IS VAKWERK!

EPDM foto show
TPO dakbedekking

Share

Geef een reactie